Tips – hälsa & livsstil

Bäret som skyddar ditt liv

Sanningen är att mediciner med mirakelkrafter faktiskt gömmer sig bakom helt vanliga och synliga buskar. Och det är inte vad som helst som gömmer sig bakom dem – utan vilda blåbär.

Visste du att det sägs att Nordmaerikas ursprungsbefolkning redan tidigt förstod att det enda som växte upp efter långa och hopplösa skogsbränder var blåbärsris? Dessa växte till och med starkare och friskare än någonsin efter dessa. Detta visar på hur kraftfulla blåbären faktiskt är.

En annan sanning om vilda blåbär är att de inte förlorar sitt näringsvärde när de fryses ner, som andra frukter och grönsaker kan göra – utan de ökar istället.

Det finns in en enda sjukdom som vilda blåbär inte kan skydda mot. Och deras mirakelkrafter kan förebygga varenda typ av cancer. Det finns heller ingen känslomässiga obalans som de inte kan läka oss mot.

Enligt Anthony William så är vilda blåbär mycket läkande för dig som gått igenom jobbiga saker i livet och behöver hjälp att resa dig igen.

Skillnad mellan blåbärens krafter

Det kan vara lätt att blanda ihop dessa vilda med de större odlade blåbären, som är deras släktingar. Dessa är så klart också väldig bra för dig och din hälsa, men det är stor skillnad mellan dem och de vilda. Detta för att de större odlade inte ens har en bråkdel av de krafter som de vilda har.

I dag fångar de vilda blåbären nästan alla näringsexperters hjärtan, för att stanna. Detta för deras ändlösa innehåll av antioxidanter och andra livsviktiga nyttigheter. Sanningen är faktiskt att vilda blåbär har den högsta andelen antioxidanter av alla livsmedel på jorden.

Blåbär är ett av de mest effektiva och bästa livsmedlen för dig som vill avgifta din kropp från tungmetaller. De är dessutom den mest effektiva probiotikan och den kan bli din hjälte om du vill återuppbygga din lever.

Ett universellt botemedel

Det här är bara några få saker om detta vilda bär, men sanningen är att det finns mer information i detta än det finns på hela internet.

Det finns så många gömda egenskaper i detta som forskare ännu inte har teknik för att upptäcka, som skulle kunna användas som botemedel mot varenda sjukdom.

Sammanfattningsvis så har detta bär fördelar för hela kroppen, som inte gåt att få från någon annan källa.

Om det är något du behöver veta om detta vilda bär så är det detta: det är det universella botemedlet mot allt. Det kommer bli det viktigaste livsmedlet på denna jord för för ditt och alla andras liv ska kunna hållas vid liv i framtiden.

Så låt dessa från och med nu bli en STOR del av ditt liv. Ät gärna minst 2,5 dl blåbär varje dag.

Därför ska du äta vilda blåbär

Skyddar mot och bekämpar alla känslomässiga, fysiska och andliga symtom – även cancer eller problem som är kopplade till hjärnan eller nerverna.

Hur du kan använda vilda blåbär

Vill du testa vår absoluta favoritsmoothie som är lika god som den är kraftfullt utrensande och läkande för hela kroppen?

» Recept på blåbärssmoothie hittar du här

 


Källor: Medial Läkning: Kostguiden