Tips – hälsa & livsstil

De viktigaste målsättningarna

Här är våra läsares viktigaste områden som de längtar efter att komma tillrätta med.

Vi vill att du ska veta att vi gärna tar emot feedback, så hör av dig om vad du vill att vi ska fokusera på i vår blogg och våra nyhetsbrev. Vi vill förmedla sådant som är intressant och bidrar positivt till ditt liv.

 

Resultat – hälsa i topp

Här är de områden som ni tycker är viktigast att fokusera på.

  1. Hälsa, att må bra, hålla vikten, ha mycket energi, framför allt kopplat till kost, dvs att äta bra mat som är nyttig och även motion kommer in här.
  2. Personlig utveckling – att utvecklas som människa, att möta sina rädslor och skapa den livsstilen och det livet som du vill ha, även att hitta sin livsuppgift och våga ta steget och följa hjärtat.
  3. Relationer – att prioritera de nära relationerna och se till att de blir ärliga,  djupa och okomplicerade.

Svaren är inte helt oväntade, för de här områdena är angelägna och berör de flesta. Att må bra är ju det viktigaste som finns för det lägger grunden till allt annat. Likaså att ha relationer som är givande, inspirerande och stärkande.

Aktiviteter som är på gång

Vi tycker personligen att alla delar är jättespännande och det känns riktigt bra att vi redan täcker in flera av dem. Vi berättar gärna mer om detta, så läs vidare!

Personlig utveckling

Som du vet håller vi livsförändrande kurser inom djupgående personlig utveckling och för dig som vill starta nästa år på ett fantastiskt sätt går Human Awareness Retreat den 26-29 januari (finns några platser kvar).
» Fånga LIVET! (Human Awareness Retreat)

Vår 90-dagarskurs i personligt ledarskap som börjar i januari är fullbokad. Nästa kurstillfälle startar i slutet av mars.
» Personligt ledarskap 90 dagar

Relationer

Vår kommande bok handlar om relationer och det är så inspirerande att skriva den! Vi ska dock erkänna att vår tidigare intention var att boken skulle varit klar under det här året, men vi har prioriterat andra aktiviteter före. Nu har vi ägnat en stor del av vår planering inför nästa år till att få in dedikerad skrivtid, så boken är på gång!

Hälsa – ny spännande kurs på gång

Så var det då området som handlar om kost och hälsa, som så många av er är intresserade av. Faktum är att vi har flera gånger tidigare fått frågan om hur vi själva gör för att låta bli socker, skräpmat och annat som inte är bra för kroppen. Blir det inte tråkigt att leva så? Hur gör ni när ni blir bortbjudna? Äter ni aldrig sådant som är gott? Det är några av de frågorna som vi har fått. Svaret är att vi är riktiga gourmeter och att vi aldrig tidigare har njutit så mycket av mat som vi gör i dag.

Du som har läst Vägra följa John vet redan att vi skriver ingående om kost och hälsa – ett av våra favoritområden – men vi vill ta detta ytterligare ett steg för att göra det enklare för dig att tillämpa det i ditt liv. Vi har därför bestämt oss för att dela med oss av hur du gör för att återställa och revitalisera kroppen, och som det ser ut nu blir det ett 60-dagarsprogram där vi kommer att visa dig steg för steg hur du går tillväga för att boosta din hälsa, bli av med ditt sockerbegär, gå ner i vikt (om det är det du vill), få mer energi och må riktigt, riktigt bra. Det är faktiskt inte så komplicerat, och framför allt kommer du att kunna njuta av mat som är bra för dig på ett sätt som du kanske inte trodde var möjligt.

Visst är det inspirerande, så håll utkik efter mer information som kommer framöver

Anneli & Carl