Huvudrätt

4 portioner

Ingredienser

300 g quornfiléer (ej vegan, innehåller äggvita)
3 schalottenlökar eller 1 gul lök
1 gul paprika
1 röd paprika
200 g haricots verts
2 äpplen
2 tsk curry
1/2 dl koncentrerad äppeljuice
1-2 msk grönsaksfond
1 msk soja
Ca 1 dl vatten
Salt, vitpeppar

Gör så här

Skala och hacka löken.
Dela quornfileerna i ganska stora bitar. Skär diagonalt tvärs över så att det blir ca 4 bitar per filé.
Fräs löken tillsammans med quornbitarna. Krydda med salt och lite vitpeppar. Lägg undan så länge.
Stek paprikan lite snabbt, blanda i haricot verts, äpple och curry. Stek vidare en liten stund.
Blanda ihop allting och tillsätt grönsaksfond, äpplejuice, soja och vatten. Låt koka i 5 minuter.
Smaka av med salt och peppar.