Månadens intention

Vi har skapat ett helt NYTT koncept: Månadens intention.

Månadens intention har skapats för DIG för att DU ska få vägledning och på så sätt kunna ta steg framåt, för att förändra och ta makten över ditt liv.

Sanningen är att förändringar inte händer av sig själv – det är du som måste göra dem. För att du ska få något som du inte har, så måste du göra något du inte tidigare gjort.

Du behöver ge dig själv det du vill och behöver – och det är där månadens intention kommer in. Den blir ett redskap som kommer hjälpa dig att sätta din egen riktning, så att du ska kunna leva så som du verkligen vill och önskar.

Tillsammans med dina känslor och ditt hjärta som vägledning, så klart. För det är dina känslor och ditt hjärta som har svaret.

Men vi behöver även varandra. Vi behöver dela glädjen och svårigheterna, framgångarna och motgångarna. Vi behöver hjälpa och stötta varandra, ge varandra styrka och mod. För vi är alla på samma väg.

Månadens intention kommer från och med nu släppas första tisdagen varje månad.

Det är jag, Madeleine, som kommer skriva dem. Du kommer inte bara få en ny riktning varje månad, utan jag kommer även från mitt öppna hjärta dela berättelser från mitt eget liv och min egen personliga resa.


Vi hoppas du vill vara med!

Varma kramar,
Human Awareness genom Madeleine Zettergren